Nieuws

CKB schilderwerken; nieuw met 30 jaar ervaring

donderdag 11 oktober 2012 10:00

BEESD – Op de Havendijk 18 in Beesd is sinds 1 januari van dit jaar CKB schilderwerken gevestigd. De eigenaar van het schildersbedrijf, Cees Kock, heeft al ruim 30 jaar ervaring in het vak. Het belangrijkste werk dat hij verricht, is het hoofdonderhoud, zowel binnen als buiten, bij particulieren en bedrijven. Sinds 2009 is Cees Kock in bezit van het diploma voor restauratieschilder.
Het bedrijf heeft diverse bijzondere specialisaties. Een van deze specialisaties is imitatiehout en marmer. Door fijne en secure schildertechnieken lijkt de structuur op echt hout en marmer, terwijl het in werkelijkheid een beschildering is. Een mooi voorbeeld hiervan vormen de geschilderde kerkdeuren van de kerk in Rumpt, dit in opdracht van Schildersbedrijf W.A. van Lith VOF.
Cees Kock verricht nog meer bijzondere werkzaamheden, waaronder vergulden en glas-in-lood. Een bijzonder onderdeel van het vergulden is het restaureren van de haan op de kerktoren door deze opnieuw met bladgoud te bewerken. De producten met glas-in-lood lopen uiteen van raamhangers en bovenlichten voor het kozijn tot glas-in-lood restauraties van de kerk.
CKB schilderwerken Havendijk 18, Beesd Tel: 06-10826058 www.ckbschilderwerken.nl info@ckbschilderwerken.nl