Welkom op de site van CKB Schilderwerken.

Na 30 jaar praktijkervaring opgedaan te hebben, heb ik op 1 januari 2012 de stap genomen om een eigen bedrijf op te starten.

Ik, Cees Kock, ben gediplomeerd allround-schilder en gediplomeerd restauratieschilder. Deze combinatie resulteert in een uitvoering van ongekende mogelijkheden. Van het hoogwaardig schilderwerk van een traditioneel herenhuis, kerk- en gebedsruimten, tot uw eigen woning of bedrijfspand. Alles is mogelijk om uw wensen te realiseren.

De vijf specialisaties die u kunt aanklikken geven een indruk van mijn werkzaamheden als decorateur en restaurateur. Hier vindt u ook een selectie van de talrijke gerealiseerde projecten.

Naast schilderwerk, zoals hout- en marmerimitatie en verguldwerk, hoort ook het ontwerpen, (kleur)advies en kleurhistorisch onderzoek tot mijn specialisme. Ook werk ik aan meubels, betimmeringen, lijstwerk en ornamenten. Daarbij kunt u mij zowel in klassieke als moderne interieurs aantreffen.

 

CKB Schilderwerken staat op 23 en 24 november op het Indoor Event in Beesd.

Dit is een leuke gelegenheid om nader kennis te maken met CKB Schilderwerken. Ook kunt u mij aan het werk zien met één van mijn specialismen: glas-in-lood.